Philippe Bosmans is onlangs bij Ascom Wireless Solutions aangetrokken als nieuwe verkoopsdirecteur voor België en Luxemburg. Hij leidt er een team van 15 medewerkers.

Philippe Bosmans stapt over van RealDolmen naar Ascom Wireless Solutions. Dat legt zich toe op draadloze en alarmtoepassingen in vooral de ziekenhuis- en verzorgingssector en de industrie. Bosmans vervangt bij Ascom deels Frank Humbeeck die [twee maanden geleden] overstapte naar Arco Information. Ascom werd omgevormd tot een Benelux-organisatie geleid door de Nederlander Co Hoonoud. De Belgische afdeling van Ascom Wireless telde toen 42 medewerkers, goed voor 7,8 miljoen euro omzet.

Philippe Bosmans heeft ruim 14 jaar ervaring in de telecomsector. Hij begon bij Smart Communications in 1995 en ging vervolgens aan de slag bij Lucent en de verzelfstandigde afdeling Avaya. Eind 2003 werd hij business development manager bij Telindus. Na de overname door Belgacom trok hij naar Nec Philips Unified Solutions dat overgenomen werd door Dolmen, dat op z'n beurt geïntegreerd werd bij Real Software. en verantwoordelijk voor België dat sinds maart in een Benelux organisatie opereert.

Philippe Bosmans is onlangs bij Ascom Wireless Solutions aangetrokken als nieuwe verkoopsdirecteur voor België en Luxemburg. Hij leidt er een team van 15 medewerkers. Philippe Bosmans stapt over van RealDolmen naar Ascom Wireless Solutions. Dat legt zich toe op draadloze en alarmtoepassingen in vooral de ziekenhuis- en verzorgingssector en de industrie. Bosmans vervangt bij Ascom deels Frank Humbeeck die [twee maanden geleden] overstapte naar Arco Information. Ascom werd omgevormd tot een Benelux-organisatie geleid door de Nederlander Co Hoonoud. De Belgische afdeling van Ascom Wireless telde toen 42 medewerkers, goed voor 7,8 miljoen euro omzet. Philippe Bosmans heeft ruim 14 jaar ervaring in de telecomsector. Hij begon bij Smart Communications in 1995 en ging vervolgens aan de slag bij Lucent en de verzelfstandigde afdeling Avaya. Eind 2003 werd hij business development manager bij Telindus. Na de overname door Belgacom trok hij naar Nec Philips Unified Solutions dat overgenomen werd door Dolmen, dat op z'n beurt geïntegreerd werd bij Real Software. en verantwoordelijk voor België dat sinds maart in een Benelux organisatie opereert.