Philippe Rogge, vice president business development en strategic planning, houdt het na bijna acht jaar voor bekeken bij Belgacom. Dat staat te lezen op de website van de Tijd.

Philippe Rogge trekt naar een nieuwe bedrijf, "met een link in telecommunicatie", reageert hij in een telefonisch gesprek. "Over enkele dagen of weken vertel ik er meer over." Zo goed als zeker wordt het als bedrijfsleider. Hij leidde deze zomer ook al de Belgische Olympische delegatie in Peking. "Als je een maand weg bent, dan heb je wel wat meer tijd om na te denken. Na bijna acht jaar Belgacom was ik toe aan iets nieuws", aldus Rogge.

Het vertrek van de 38-jarige Philippe Rogge volgt kort nadat executive vice president Jan De Schepper opstapt bij de Belgacom Enterprise Business Unit. Beiden hebben een zeer goede band. Philippe Rogge werd zelfs gevraagd om Jan De Schepper op te volgen, maar weigerde dat. Met zijn ontslag verliest topman Michel De Coster, verantwoordelijk voor de ondernemingen bij Belgacom, op korte tijd twee charismatische leiders.

Philippe Rogge, vice president business development en strategic planning, houdt het na bijna acht jaar voor bekeken bij Belgacom. Dat staat te lezen op de website van de Tijd. Philippe Rogge trekt naar een nieuwe bedrijf, "met een link in telecommunicatie", reageert hij in een telefonisch gesprek. "Over enkele dagen of weken vertel ik er meer over." Zo goed als zeker wordt het als bedrijfsleider. Hij leidde deze zomer ook al de Belgische Olympische delegatie in Peking. "Als je een maand weg bent, dan heb je wel wat meer tijd om na te denken. Na bijna acht jaar Belgacom was ik toe aan iets nieuws", aldus Rogge. Het vertrek van de 38-jarige Philippe Rogge volgt kort nadat executive vice president Jan De Schepper opstapt bij de Belgacom Enterprise Business Unit. Beiden hebben een zeer goede band. Philippe Rogge werd zelfs gevraagd om Jan De Schepper op te volgen, maar weigerde dat. Met zijn ontslag verliest topman Michel De Coster, verantwoordelijk voor de ondernemingen bij Belgacom, op korte tijd twee charismatische leiders.