Huidig CEO Hannes Ametsreiter zal op 30 juni aftreden als CEO bij Vodafone Duitsland om andere carrièrekansen na te jagen, zo meldt de groep. Ametsreiter was zeven jaar bij Vodafone aan de slag.

Microsoft en Proximus

Philippe Rogge was de voorbije elf jaar aan de slag bij Microsoft. In zijn laatste functie bij de softwaregigant was hij verantwoordelijk voor Centraal- en Oost-Europa. Daarvoor was hij bij Microsoft enkele jaren algemeen directeur voor België en Luxemburg.

Eerder werkte Philippe Rogge onder meer bij Option en Proximus. Hij is de zoon van de vorig jaar overleden oud-IOC-topman Jacques Rogge.

Huidig CEO Hannes Ametsreiter zal op 30 juni aftreden als CEO bij Vodafone Duitsland om andere carrièrekansen na te jagen, zo meldt de groep. Ametsreiter was zeven jaar bij Vodafone aan de slag.Philippe Rogge was de voorbije elf jaar aan de slag bij Microsoft. In zijn laatste functie bij de softwaregigant was hij verantwoordelijk voor Centraal- en Oost-Europa. Daarvoor was hij bij Microsoft enkele jaren algemeen directeur voor België en Luxemburg.Eerder werkte Philippe Rogge onder meer bij Option en Proximus. Hij is de zoon van de vorig jaar overleden oud-IOC-topman Jacques Rogge.