Het Nederlandse elektronicaconcern Philips wil tegen 2014 meer besparen dan reeds was voorzien. Het concern mikt op een extra besparing van 1,1 miljard euro, 300 miljoen meer dan aangekondigd. Daarbij zouden wereldwijd nog eens 2.200 banen worden geschrapt.

In België heeft Philips 3.160 werknemers. Of er ook bij ons banen verloren gaan, is nog niet duidelijk.

Toen eind vorig jaar aangekondigd werd dat Philips 4.500 banen zou gaan schappen, klonk het dat er vooral jobs zouden verdwijnen in de managementstructuren en in ondersteunende diensten.

Die zijn vooral in Nederland aanwezig.

Bron: Belga

Het Nederlandse elektronicaconcern Philips wil tegen 2014 meer besparen dan reeds was voorzien. Het concern mikt op een extra besparing van 1,1 miljard euro, 300 miljoen meer dan aangekondigd. Daarbij zouden wereldwijd nog eens 2.200 banen worden geschrapt. In België heeft Philips 3.160 werknemers. Of er ook bij ons banen verloren gaan, is nog niet duidelijk. Toen eind vorig jaar aangekondigd werd dat Philips 4.500 banen zou gaan schappen, klonk het dat er vooral jobs zouden verdwijnen in de managementstructuren en in ondersteunende diensten. Die zijn vooral in Nederland aanwezig. Bron: Belga