Beide bedrijven werken al een jaar samen rond fotocapteertechnieken, vooral rond attracties. Zo heeft Panora.me de zogenaamde superselfie, een foto genomen vanop 150 meter afstand die vanaf de persoon uitzoomt naar de hele omgeving. Die wordt vandaag onder meer ingezet het reuzenrad London Eye en het Kennedy Space Center bezoekerscentrum.

Panora.me werd drie jaar geleden opgericht door Raphaël de Borman. Hij blijft aan boord en wordt nu hoofd van Picsolve Lab, de nieuwe naam van Panora.me. Het bedrijf blijft ook in Brussel.

De start-up kreeg eerder al steun van Leansquare, het start-up fonds van Noshaq (het vroegere meusinvest). Hoeveel Picsolve betaalt voor de overname is niet bekend.

Beide bedrijven werken al een jaar samen rond fotocapteertechnieken, vooral rond attracties. Zo heeft Panora.me de zogenaamde superselfie, een foto genomen vanop 150 meter afstand die vanaf de persoon uitzoomt naar de hele omgeving. Die wordt vandaag onder meer ingezet het reuzenrad London Eye en het Kennedy Space Center bezoekerscentrum.Panora.me werd drie jaar geleden opgericht door Raphaël de Borman. Hij blijft aan boord en wordt nu hoofd van Picsolve Lab, de nieuwe naam van Panora.me. Het bedrijf blijft ook in Brussel.De start-up kreeg eerder al steun van Leansquare, het start-up fonds van Noshaq (het vroegere meusinvest). Hoeveel Picsolve betaalt voor de overname is niet bekend.