Dat katten gek zijn op iPad-spelletjes, was al bekend. De fabrikant van Friskies organiseert zelfs een heuse hackathon voor kattengames, waarbij allerhande ontwikkelaars een weekend lang zullen broeien op het meest originele iPad-game voor katten.

Game For Cats is zo'n spelletje dat op maat gemaakt is van katten. Ze moeten virtuele muizen zien te vangen. Maar blijkbaar kunnen ook andere dieren ermee uit de voeten, zoals de pinguïns van het Aquarium of the Pacific in Los Angeles uit onderstaand filmpje.

Dat katten gek zijn op iPad-spelletjes, was al bekend. De fabrikant van Friskies organiseert zelfs een heuse hackathon voor kattengames, waarbij allerhande ontwikkelaars een weekend lang zullen broeien op het meest originele iPad-game voor katten. Game For Cats is zo'n spelletje dat op maat gemaakt is van katten. Ze moeten virtuele muizen zien te vangen. Maar blijkbaar kunnen ook andere dieren ermee uit de voeten, zoals de pinguïns van het Aquarium of the Pacific in Los Angeles uit onderstaand filmpje.