Pingvalue toont op zijn app events, bezienswaardigheden en lokale producten op basis van je profiel, smaken en interesses. Deze zomer wordt de app onder meer voor Genk en Luxemburg gelanceerd.

Voor de eerste inveringsronde komt het bedrag van de Nederlandse private investeringsmaatschappij InvestinFuture.

Pingvalue wordt geleid door oprichter Luciano Scatorchia. Het bedrijf krijgt daarbij onder meer de steun van UCLL, iMInds, Université du Luxembourg en Konica Minolta. Vandaag is er al een vestiging in New York. De bedoeling is om binnenkort ook in San Francisco en in steden in de EUregio.

Pingvalue toont op zijn app events, bezienswaardigheden en lokale producten op basis van je profiel, smaken en interesses. Deze zomer wordt de app onder meer voor Genk en Luxemburg gelanceerd.Voor de eerste inveringsronde komt het bedrag van de Nederlandse private investeringsmaatschappij InvestinFuture.Pingvalue wordt geleid door oprichter Luciano Scatorchia. Het bedrijf krijgt daarbij onder meer de steun van UCLL, iMInds, Université du Luxembourg en Konica Minolta. Vandaag is er al een vestiging in New York. De bedoeling is om binnenkort ook in San Francisco en in steden in de EUregio.