Ingewijden zegden tegen de krant dat aandelen Pinterest mogelijk al in april op de beurs verhandelbaar zullen zijn.

Pinterest is een soort digitaal prikbord. De ongeveer een kwart miljard gebruikers kunnen er onder meer afbeeldingen, ideeën en recepten 'vastpinnen'.

Hoeveel aandelen het techbedrijf precies naar de beurs wil brengen en hoeveel geld daarmee opgehaald zou kunnen worden, is niet duidelijk.

Pinterest heeft nog niet gereageerd, maar er gaan al enige tijd geruchten dat de onderneming naar de beurs zou willen. Eerder kozen sectorgenoten als Facebook en Twitter ook al voor een beursnotering.

Ingewijden zegden tegen de krant dat aandelen Pinterest mogelijk al in april op de beurs verhandelbaar zullen zijn.Pinterest is een soort digitaal prikbord. De ongeveer een kwart miljard gebruikers kunnen er onder meer afbeeldingen, ideeën en recepten 'vastpinnen'. Hoeveel aandelen het techbedrijf precies naar de beurs wil brengen en hoeveel geld daarmee opgehaald zou kunnen worden, is niet duidelijk. Pinterest heeft nog niet gereageerd, maar er gaan al enige tijd geruchten dat de onderneming naar de beurs zou willen. Eerder kozen sectorgenoten als Facebook en Twitter ook al voor een beursnotering.