Ook in de markt voor aan huis geleverde maaltijden wordt er al eens iemand opgegeten. Just Eat wordt in de Benelux overgenomen door Takeaway.com, in ons land beter bekend is als Pizza.be en in Nederland onder Thuisbezorgd.nl.

Voor de overname betaalt Takeaway.com 22,5 miljoen euro cash. Tachtig procent daarvan wordt nu betaald. De overige twintig procent volgt na een verteringsperiode van zes maanden en is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

"We zijn blij met de overname van de Beneluxactiviteiten van Just Eat. Ze zijn complementair aan onze activiteiten en zullen onze leidende positie in Europa versterken", zegt Jitse Groen, ceo en oprichter van Takeaway.com in een verklaring.

Just Eat zegt zelf dat de markt zeer competitief is en dat marktleiderschap nodig is om winstgevend te zijn. In de Benelux is het de nummer twee, waardoor het bedrijf concludeert dat het zich beter op de 12 andere markten kan concentreren.

Ook in de markt voor aan huis geleverde maaltijden wordt er al eens iemand opgegeten. Just Eat wordt in de Benelux overgenomen door Takeaway.com, in ons land beter bekend is als Pizza.be en in Nederland onder Thuisbezorgd.nl.Voor de overname betaalt Takeaway.com 22,5 miljoen euro cash. Tachtig procent daarvan wordt nu betaald. De overige twintig procent volgt na een verteringsperiode van zes maanden en is onderhevig aan bepaalde voorwaarden."We zijn blij met de overname van de Beneluxactiviteiten van Just Eat. Ze zijn complementair aan onze activiteiten en zullen onze leidende positie in Europa versterken", zegt Jitse Groen, ceo en oprichter van Takeaway.com in een verklaring.Just Eat zegt zelf dat de markt zeer competitief is en dat marktleiderschap nodig is om winstgevend te zijn. In de Benelux is het de nummer twee, waardoor het bedrijf concludeert dat het zich beter op de 12 andere markten kan concentreren.