Het technische dienstenbedrijf Planhold Services uit Hasselt sluit op 31 augustus de deuren. Oorzaak van de problemen is het wegvallen van een contract met Telenet.

Dat schrijft Het Belang van Limburg. Bij Planhold Services werken nu nog 70 technici. De Hasseltse vestiging is een deel van een gelijknamige Nederlandse groep. Technici van Planhold Services staan in voor aansluitingen van onder meer internet en digitale televisie.

Het bedrijf werkt al 9 jaar voor Telenet. Bij de laatste aanbesteding is Planhold Services er niet in geslaagd een nieuw contract bij Telenet te bemachtigen en gesprekken met een mogelijke overnemer zijn mislukt.

Volgens vakbondsman Willy Kennes (ACV-Metaal) is de kans groot dat het merendeel van de technici voor 31 augustus al een nieuwe job heeft gevonden. "Gespecialiseerde technici zoals die van Planhold Services zijn immers erg gegeerd."

Bron: Belga

Het technische dienstenbedrijf Planhold Services uit Hasselt sluit op 31 augustus de deuren. Oorzaak van de problemen is het wegvallen van een contract met Telenet. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Bij Planhold Services werken nu nog 70 technici. De Hasseltse vestiging is een deel van een gelijknamige Nederlandse groep. Technici van Planhold Services staan in voor aansluitingen van onder meer internet en digitale televisie. Het bedrijf werkt al 9 jaar voor Telenet. Bij de laatste aanbesteding is Planhold Services er niet in geslaagd een nieuw contract bij Telenet te bemachtigen en gesprekken met een mogelijke overnemer zijn mislukt. Volgens vakbondsman Willy Kennes (ACV-Metaal) is de kans groot dat het merendeel van de technici voor 31 augustus al een nieuwe job heeft gevonden. "Gespecialiseerde technici zoals die van Planhold Services zijn immers erg gegeerd." Bron: Belga