Dit heeft de Russische president Vladimir Poetin bekendgemaakt, meldt het ANP op basis van het Russische persbureau Interfax. Poetin stelt dat het gebruik van buitenlandse software een gevaar kan opleveren voor de staatsveiligheid en Russische overheidsdiensten daarom niet in alle gevallen kunnen samenwerken met bedrijven die buitenlandse software gebruiken.

Veel overheidsinstellingen in het land zouden inmiddels overgestapt zijn op software van Russische makelij. Binnen het bedrijfsleven wordt echter nog wel veel buitenlandse software gebruikt.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Dit heeft de Russische president Vladimir Poetin bekendgemaakt, meldt het ANP op basis van het Russische persbureau Interfax. Poetin stelt dat het gebruik van buitenlandse software een gevaar kan opleveren voor de staatsveiligheid en Russische overheidsdiensten daarom niet in alle gevallen kunnen samenwerken met bedrijven die buitenlandse software gebruiken.Veel overheidsinstellingen in het land zouden inmiddels overgestapt zijn op software van Russische makelij. Binnen het bedrijfsleven wordt echter nog wel veel buitenlandse software gebruikt.In samenwerking met Dutch IT-Channel.