Pokémon Go heeft in de afgelopen twee maanden 440 miljoen dollar opgeleverd in de App Store en Google Play. Dat is omgerekend 393 miljoen euro. De app-onderzoekers van Sensor Tower hebben dat uitgerekend. Per dag komt daar 4 miljoen dollar bij. En dat terwijl het spel nog niet eens beschikbaar is in grote markten als China en India.

Pokémon Go verdiende zo meer geld dan grote films van de afgelopen maanden. Het is bijvoorbeeld twee keer zo veel als de nieuwe Ghostbusters-film. Ook Star Trek Beyond en Warcraft brachten niet zo veel geld in het laatje als Pokémon Go.

Sinds de lancering hebben ongeveer 180 miljoen mensen Pokémon Go geïnstalleerd. (ANP)

Pokémon Go heeft in de afgelopen twee maanden 440 miljoen dollar opgeleverd in de App Store en Google Play. Dat is omgerekend 393 miljoen euro. De app-onderzoekers van Sensor Tower hebben dat uitgerekend. Per dag komt daar 4 miljoen dollar bij. En dat terwijl het spel nog niet eens beschikbaar is in grote markten als China en India.Pokémon Go verdiende zo meer geld dan grote films van de afgelopen maanden. Het is bijvoorbeeld twee keer zo veel als de nieuwe Ghostbusters-film. Ook Star Trek Beyond en Warcraft brachten niet zo veel geld in het laatje als Pokémon Go.Sinds de lancering hebben ongeveer 180 miljoen mensen Pokémon Go geïnstalleerd. (ANP)