België en Luxemburg bedienen doe je toch best niet van op afstand, vindt videoconferentiespecialist Polycom.

Polycom zegt met de opening van het Brusselse kantoor de eigen marktpositie en dienstverlening te willen versterken in onze contreien. "Doordat we dichter bij de bedrijven en onze partners in deze regio staan, zullen we hen voortaan beter kunnen bedienen", klinkt het in een persbericht.

Het Brusselse kantoor telt 4 werknemers en staat onder leiding van Eli Demey, Territory Manager voor Polycom Belux. Demey startte zijn carrière bij Polycom in februari 2009 en was voorheen werkzaam bij bedrijven als Nortel, Ericsson en KPN. Demey rapporteert aan David Van den Berg, Regional Director Polycom Benelux.

Het nieuwe filiaal is uitgerust met de allernieuwste oplossingen voor infrastructuur, telepresence, video en spraak (HDX, VVX, soundstation en soundpoint) en is verbonden aan het wereldwijde netwerk van Polycom om praktijkgerichte demonstraties aan klanten en partners te kunnen geven. De kantoren zijn ook uitgerust met specifieke ruimtes voor trainingen, opleidingen en partnerevenementen.

België en Luxemburg bedienen doe je toch best niet van op afstand, vindt videoconferentiespecialist Polycom. Polycom zegt met de opening van het Brusselse kantoor de eigen marktpositie en dienstverlening te willen versterken in onze contreien. "Doordat we dichter bij de bedrijven en onze partners in deze regio staan, zullen we hen voortaan beter kunnen bedienen", klinkt het in een persbericht. Het Brusselse kantoor telt 4 werknemers en staat onder leiding van Eli Demey, Territory Manager voor Polycom Belux. Demey startte zijn carrière bij Polycom in februari 2009 en was voorheen werkzaam bij bedrijven als Nortel, Ericsson en KPN. Demey rapporteert aan David Van den Berg, Regional Director Polycom Benelux. Het nieuwe filiaal is uitgerust met de allernieuwste oplossingen voor infrastructuur, telepresence, video en spraak (HDX, VVX, soundstation en soundpoint) en is verbonden aan het wereldwijde netwerk van Polycom om praktijkgerichte demonstraties aan klanten en partners te kunnen geven. De kantoren zijn ook uitgerust met specifieke ruimtes voor trainingen, opleidingen en partnerevenementen.