Addocted, the Belgische start-up achter de fintech app POM, haalt met een nieuwe kapitaalronde 750.000 euro op. Ze krijgen daarbij de steun van twee 'business angels' die al van bij de start het bedrijfje volgen.

POM, dat staat voor 'peace of mind', is een mobiele betaalapp die zowel digitale als papieren facturen verwerkt. Het bedrijfje won onlangs ook de Prijs van de Jury op de 'pitch battle' van de eerste Belgische Fintech Summit.

Het nieuwe geld zal deels gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van de applicatie, maar gaat ook naar extra marketing in België en daarbuiten. Oprichters Johannes Vermeire en Tom Totté willen begin 2017 namelijk internationaal gaan met de betaalapp.

In de aanloop van die nieuwe ontwikkelingen verandert Addocted NV ook zijn naam. Het bedrijf gaat vanaf nu door het leven als POM NV.

Addocted, the Belgische start-up achter de fintech app POM, haalt met een nieuwe kapitaalronde 750.000 euro op. Ze krijgen daarbij de steun van twee 'business angels' die al van bij de start het bedrijfje volgen.POM, dat staat voor 'peace of mind', is een mobiele betaalapp die zowel digitale als papieren facturen verwerkt. Het bedrijfje won onlangs ook de Prijs van de Jury op de 'pitch battle' van de eerste Belgische Fintech Summit. Het nieuwe geld zal deels gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van de applicatie, maar gaat ook naar extra marketing in België en daarbuiten. Oprichters Johannes Vermeire en Tom Totté willen begin 2017 namelijk internationaal gaan met de betaalapp. In de aanloop van die nieuwe ontwikkelingen verandert Addocted NV ook zijn naam. Het bedrijf gaat vanaf nu door het leven als POM NV.