De ITF (Internationale Transportarbeiders Federatie) komt op 15 en 16 september met vakbonden van over de hele wereld samen in Brussel om zich te buigen over Uber. Dat meldt ACV-Transcom.

Een belanghebbende rechtspersoon (of de bevoegde minister) kan bij de rechtbank van koophandel een kort geding aanspannen om de activiteiten te laten stopzetten, luidt het.

"Wij gaan bij de bevoegde Brusselse minister, Pascal Smet, aandringen om zijn bevoegdheid in deze optimaal in te zetten. Desnoods zullen we zelf bekijken welke stappen we kunnen zetten bij de rechtbank van koophandel, liefst in samenspraak met andere partners uit de sector." (Belga/MI)

De ITF (Internationale Transportarbeiders Federatie) komt op 15 en 16 september met vakbonden van over de hele wereld samen in Brussel om zich te buigen over Uber. Dat meldt ACV-Transcom. Een belanghebbende rechtspersoon (of de bevoegde minister) kan bij de rechtbank van koophandel een kort geding aanspannen om de activiteiten te laten stopzetten, luidt het. "Wij gaan bij de bevoegde Brusselse minister, Pascal Smet, aandringen om zijn bevoegdheid in deze optimaal in te zetten. Desnoods zullen we zelf bekijken welke stappen we kunnen zetten bij de rechtbank van koophandel, liefst in samenspraak met andere partners uit de sector." (Belga/MI)