Het Naamse Priminfo heeft opnieuw het raamcontract voor hardware gewonnen bij de Waalse tegenhanger van VDAB, de Forem. De overeenkomst is goed voor een geschatte 7,2 miljoen euro.

Priminfo won het contract van twee andere kandidaten. Het bedrijf zal de Waalse dienst voor arbeidsbemiddeling de komende 4 jaar voorzien van pc's, tft-schermen, laptops, tablets, thin clients, smartphones en printers. Daarbovenop zal Priminfo instaan voor het onderhoud van het materiaal en alle bijkomende diensten die samenhangen met de levering ervan, met name de installatie, configuratie, reparatie, verhuis en ontmanteling.

Het gaat om een raamcontract, wat betekent dat de Forem bij Priminfo bestelt naargelang de behoeften. De waarde van het contract is dus eerder indicatief.

De Forem heeft vandaag zowat 3000 pc's in huis, verdeeld over alle sites en de verschillende Maisons de l'Emploi (te vergelijken met de Vlaamse 'Werkwinkels'). Ook in 2007 won Priminfo al het contract bij Forem voor de levering van pc's en de bijhorende support en helpdesk.

Het Naamse Priminfo heeft opnieuw het raamcontract voor hardware gewonnen bij de Waalse tegenhanger van VDAB, de Forem. De overeenkomst is goed voor een geschatte 7,2 miljoen euro. Priminfo won het contract van twee andere kandidaten. Het bedrijf zal de Waalse dienst voor arbeidsbemiddeling de komende 4 jaar voorzien van pc's, tft-schermen, laptops, tablets, thin clients, smartphones en printers. Daarbovenop zal Priminfo instaan voor het onderhoud van het materiaal en alle bijkomende diensten die samenhangen met de levering ervan, met name de installatie, configuratie, reparatie, verhuis en ontmanteling. Het gaat om een raamcontract, wat betekent dat de Forem bij Priminfo bestelt naargelang de behoeften. De waarde van het contract is dus eerder indicatief. De Forem heeft vandaag zowat 3000 pc's in huis, verdeeld over alle sites en de verschillende Maisons de l'Emploi (te vergelijken met de Vlaamse 'Werkwinkels'). Ook in 2007 won Priminfo al het contract bij Forem voor de levering van pc's en de bijhorende support en helpdesk.