Prins Filip brengt volgende maand een bezoekje aan het Belgische Tweetwall Pro, gevestigd in Los Angeles. Het bedrijf maakt 'tweetwalls', reusachtige schermen die op evenementen geïnstalleerd worden en waarop alle tweets over het gebeuren gebundeld worden.

Om de werking van dergelijke tweetwalls te demonstreren, zal prins Filip een tweet versturen die op een groot display tevoorschijn komt.

Het wordt meteen ook de allereerste tweet ooit van de prins. Al gaat hij het berichtje niet vanaf een persoonlijk account versturen.

Prins Filip brengt volgende maand een bezoekje aan het Belgische Tweetwall Pro, gevestigd in Los Angeles. Het bedrijf maakt 'tweetwalls', reusachtige schermen die op evenementen geïnstalleerd worden en waarop alle tweets over het gebeuren gebundeld worden. Om de werking van dergelijke tweetwalls te demonstreren, zal prins Filip een tweet versturen die op een groot display tevoorschijn komt. Het wordt meteen ook de allereerste tweet ooit van de prins. Al gaat hij het berichtje niet vanaf een persoonlijk account versturen.