De overname zal ondergebracht worden in de Nordics business unit van Proact en zal als een aparte entiteit door het leven gaan: Proact Compose IT. In het eerste kwartaal hoopt het bedrijf de overname helemaal af te ronden en te consolideren.

Compose IT System is een aanbieder van managed services en clouddiensten en is enkel in de Zweedse markt actief. Met 50 werknemers draait het bedrijf een omzet van 80 miljoen Zweedse kroon oftewel 8,67 miljoen euro. Voor Proact kadert de overname in de expansiestrategie rond datacenter-oplossingen, managed services en cloud solutions.

De overname zal ondergebracht worden in de Nordics business unit van Proact en zal als een aparte entiteit door het leven gaan: Proact Compose IT. In het eerste kwartaal hoopt het bedrijf de overname helemaal af te ronden en te consolideren.Compose IT System is een aanbieder van managed services en clouddiensten en is enkel in de Zweedse markt actief. Met 50 werknemers draait het bedrijf een omzet van 80 miljoen Zweedse kroon oftewel 8,67 miljoen euro. Voor Proact kadert de overname in de expansiestrategie rond datacenter-oplossingen, managed services en cloud solutions.