Wintek, één van Apple's leveranciers, zou problemen hebben met de productie van de schermen van de iPhone 5.

Dat meldt de Taiwanese publicatie 'Digitimes'. Wintek spreekt van 'delayed bubbles', een fout die optreedt bij het lamineren van de schermen maar pas nadien zichtbaar wordt. Het bedrijf levert ongeveer een vijfde tot een vierde van de schermen van de iPhone 5. TPK holding is de grootste schermenleverancier met 65 procent van de productie, Chimei Innolux staat in voor de rest.

Volgens Wintek zou het probleem geen vertraging in de levering van het nieuwe Apple-toestel mogen opleveren. Het productieproces van de schermen voor de iPhone 5 is identiek aan dat voor de iPhone 4, al gaan er geruchten dat het scherm van de iPhone 5 iets groter zal zijn dan de vorige modellen. Momenteel wordt verwacht dat de iPhone 5 in oktober gelanceerd wordt, al is dat nog niet door Apple bevestigd.

Wintek, één van Apple's leveranciers, zou problemen hebben met de productie van de schermen van de iPhone 5. Dat meldt de Taiwanese publicatie 'Digitimes'. Wintek spreekt van 'delayed bubbles', een fout die optreedt bij het lamineren van de schermen maar pas nadien zichtbaar wordt. Het bedrijf levert ongeveer een vijfde tot een vierde van de schermen van de iPhone 5. TPK holding is de grootste schermenleverancier met 65 procent van de productie, Chimei Innolux staat in voor de rest. Volgens Wintek zou het probleem geen vertraging in de levering van het nieuwe Apple-toestel mogen opleveren. Het productieproces van de schermen voor de iPhone 5 is identiek aan dat voor de iPhone 4, al gaan er geruchten dat het scherm van de iPhone 5 iets groter zal zijn dan de vorige modellen. Momenteel wordt verwacht dat de iPhone 5 in oktober gelanceerd wordt, al is dat nog niet door Apple bevestigd.