De problemen staken donderdag de kop op volgens Tweakers, dat zich baseert op tweets van gebruikers. Netflix adviseerde aanvankelijk dat de gebruiker het Telenet security pack moest uitschakelen. Maar dat had niets met de problemen te maken.

Telenet zelf was snel om te reageren dat het Netflix zeker niet blokkeert, maar dat het probleem bij de streamingdienst zelf lag, of beter gezegd bij een leverancier die de streams niet correct zou doorsturen naar Telenet. Intussen lijken de problemen opgelost.

De problemen staken donderdag de kop op volgens Tweakers, dat zich baseert op tweets van gebruikers. Netflix adviseerde aanvankelijk dat de gebruiker het Telenet security pack moest uitschakelen. Maar dat had niets met de problemen te maken.Telenet zelf was snel om te reageren dat het Netflix zeker niet blokkeert, maar dat het probleem bij de streamingdienst zelf lag, of beter gezegd bij een leverancier die de streams niet correct zou doorsturen naar Telenet. Intussen lijken de problemen opgelost.