Dotcom was niet in het gerechtshof, en zei op Twitter dat hij een link naar de livestream van zijn proces zal posten als zijn advocaten daarvoor de toestemming zouden krijgen.

Het volledige proces zou zes weken duren. De Duitser Dotcom, die eigenlijk Kim Schmitz heet, werd in 2012 samen met zijn ex-collega's Mathias Ortmann, Bram van der Kolk en Finn Batato opgepakt omdat Megaupload voor minstens 500 miljoen dollar aan copyrights zou hebben ontdoken door illegale verspreiding toe te staan.

Eind 2015 besliste een rechter in Nieuw-Zeeland dat Kim Dotcom, en drie andere beklaagden, mogen worden uitgeleverd aan de VS. Hij riskeert er 20 jaar cel. (Belga/SD)

Dotcom was niet in het gerechtshof, en zei op Twitter dat hij een link naar de livestream van zijn proces zal posten als zijn advocaten daarvoor de toestemming zouden krijgen. Het volledige proces zou zes weken duren. De Duitser Dotcom, die eigenlijk Kim Schmitz heet, werd in 2012 samen met zijn ex-collega's Mathias Ortmann, Bram van der Kolk en Finn Batato opgepakt omdat Megaupload voor minstens 500 miljoen dollar aan copyrights zou hebben ontdoken door illegale verspreiding toe te staan. Eind 2015 besliste een rechter in Nieuw-Zeeland dat Kim Dotcom, en drie andere beklaagden, mogen worden uitgeleverd aan de VS. Hij riskeert er 20 jaar cel. (Belga/SD)