Qaelum is een spin-off van het UZ Leuven die zich specialiseert in medische monitoring en analyse. Het haalt onder meer prof. Dr. Frank Rademakers aan boord, gewezen hoofdarts en momenteel directeur 'Medische Technologie en Innovatie' bij het UZ Leuven. Hij treedt toe tot de Raad van Bestuur.

Aan saleskant komt er Luc Colle bij, die aan het hoofd komt te staan van een nieuw internationaal verkoopsteam. Colle was voordien onder meer VP global sales bij Barco. Hij begon zijn carrière by Siemens Healthcare.

Qaelum haalde eind augustus nog twee miljoen euro op via een interne investeringsronde.

Qaelum is een spin-off van het UZ Leuven die zich specialiseert in medische monitoring en analyse. Het haalt onder meer prof. Dr. Frank Rademakers aan boord, gewezen hoofdarts en momenteel directeur 'Medische Technologie en Innovatie' bij het UZ Leuven. Hij treedt toe tot de Raad van Bestuur. Aan saleskant komt er Luc Colle bij, die aan het hoofd komt te staan van een nieuw internationaal verkoopsteam. Colle was voordien onder meer VP global sales bij Barco. Hij begon zijn carrière by Siemens Healthcare. Qaelum haalde eind augustus nog twee miljoen euro op via een interne investeringsronde.