Festivalgangers op de Gentse Feesten kunnen ook dit jaar het volledige programma op hun gsm of smartphone raadplegen.

Om een overzicht te krijgen van de festiviteiten, artiesten en acts op het jaarlijkse stadsfestival de Gentse Feesten heeft de stad Gent ook een mobiele programmagids ter beschikking. Sinds dit weekend is de mobiele site te raadplegen op m.gent.be. De site biedt onder meer een overzicht per dag, per plein en per genre aan, naast nieuwsartikels van De Gentenaar.

Voor de ontwikkeling ervan werd MobileWeb.be aangesproken, in samenwerking met de ict-dienstenleverancier van de stad Gent (en Antwerpen) Digipolis. Het is niet de eerste keer dat de Gentse Feesten een mobiel programma heeft. In 2007 testte het festival al iets vergelijkbaars uit in samenwerking met het toenmalige Mobixx, nu Siruna.

Festivalgangers op de Gentse Feesten kunnen ook dit jaar het volledige programma op hun gsm of smartphone raadplegen. Om een overzicht te krijgen van de festiviteiten, artiesten en acts op het jaarlijkse stadsfestival de Gentse Feesten heeft de stad Gent ook een mobiele programmagids ter beschikking. Sinds dit weekend is de mobiele site te raadplegen op m.gent.be. De site biedt onder meer een overzicht per dag, per plein en per genre aan, naast nieuwsartikels van De Gentenaar. Voor de ontwikkeling ervan werd MobileWeb.be aangesproken, in samenwerking met de ict-dienstenleverancier van de stad Gent (en Antwerpen) Digipolis. Het is niet de eerste keer dat de Gentse Feesten een mobiel programma heeft. In 2007 testte het festival al iets vergelijkbaars uit in samenwerking met het toenmalige Mobixx, nu Siruna.