Integrator Hanssens Telecom uit Roeselare is er in gelaagd om het grote voip-contract binnen te halen bij de Provincie West-Vlaanderen. Het gaat om meer dan 1.200 toestellen.

Het project zal 46 sites verbinden in één geïntegreerd netwerk. De oplossing is afkomstig van het telefoniebedrijf Aastra. Het gaat om een duplicated Aastra 5000 callserver, een aantal mediagateways en een unified communications systeem. Het contract is goed voor 400.000 euro verspreid over vijf jaar.

Vorig jaar haalde Aastra ook een groot contract binnen bij de Accor groep.

Integrator Hanssens Telecom uit Roeselare is er in gelaagd om het grote voip-contract binnen te halen bij de Provincie West-Vlaanderen. Het gaat om meer dan 1.200 toestellen. Het project zal 46 sites verbinden in één geïntegreerd netwerk. De oplossing is afkomstig van het telefoniebedrijf Aastra. Het gaat om een duplicated Aastra 5000 callserver, een aantal mediagateways en een unified communications systeem. Het contract is goed voor 400.000 euro verspreid over vijf jaar. Vorig jaar haalde Aastra ook een groot contract binnen bij de Accor groep.