Internet- en it-dienstenbedrijf Proximedia heeft z'n eerste overname van 2008 al achter de kiezen. De firma kocht Globule Bleu, een van de belangrijkste interactieve agentschappen van Wallonië. Ook licht Proximedia al een tipje van de sluier op van de jaarresultaten.

Globule Bleu, een Luiks bedrijf met een omzet van 2,5 miljoen euro en 30 werknemers, is één van de belangrijkste webagentschappen van Wallonië. De firma heeft een aantal belangrijke klanten in huis en zal binnen Proximedia dan ook de tak 'middle & large accounts' in handen nemen. Met Globule Bleu wil Proximedia zich gevoelig versterken op de online adverteerdersmarkt.

Proximedia geeft ook nog mee dat het bedrijf voor boekjaar 2007 wederom mooie groeicijfers kan voorleggen. De definitieve resultaten zijn voor maart, maar nu wil de firma al kwijt dat de verkoop in 2007 gestegen is met 28 procent in vergelijking met 2006. Daarmee zou Proximedia afklokken op 23 miljoen euro.

Internet- en it-dienstenbedrijf Proximedia heeft z'n eerste overname van 2008 al achter de kiezen. De firma kocht Globule Bleu, een van de belangrijkste interactieve agentschappen van Wallonië. Ook licht Proximedia al een tipje van de sluier op van de jaarresultaten. Globule Bleu, een Luiks bedrijf met een omzet van 2,5 miljoen euro en 30 werknemers, is één van de belangrijkste webagentschappen van Wallonië. De firma heeft een aantal belangrijke klanten in huis en zal binnen Proximedia dan ook de tak 'middle & large accounts' in handen nemen. Met Globule Bleu wil Proximedia zich gevoelig versterken op de online adverteerdersmarkt. Proximedia geeft ook nog mee dat het bedrijf voor boekjaar 2007 wederom mooie groeicijfers kan voorleggen. De definitieve resultaten zijn voor maart, maar nu wil de firma al kwijt dat de verkoop in 2007 gestegen is met 28 procent in vergelijking met 2006. Daarmee zou Proximedia afklokken op 23 miljoen euro.