Lange tijd mocht Mobistar als enige provider in ons land de iPhone verkopen, omdat het een exclusiviteitscontract had met Apple. Maar inmiddels biedt Base ook al enige tijd iPhones aan.

Vanaf 27 juni gaat ook Proximus, als laatste Belgische provider, de smartphones van Apple verkopen. De modellen 5S, 5C en 4S zullen beschikbaar komen in Proximus-winkels, bij retailpartners en online. Dat heeft de telecomoperator zelf bekendgemaakt.

Proximus heeft sinds april 2014 een contract met Apple, ook wat 4G betreft. Want ook de 4G-toegang voor klanten met een iPhone werd in ons land lange tijd exclusief voorbehouden aan Mobistar.

Op 27 en 28 juni houdt Proximus speciale evenementen voor de lancering van de iPhone.

Lange tijd mocht Mobistar als enige provider in ons land de iPhone verkopen, omdat het een exclusiviteitscontract had met Apple. Maar inmiddels biedt Base ook al enige tijd iPhones aan. Vanaf 27 juni gaat ook Proximus, als laatste Belgische provider, de smartphones van Apple verkopen. De modellen 5S, 5C en 4S zullen beschikbaar komen in Proximus-winkels, bij retailpartners en online. Dat heeft de telecomoperator zelf bekendgemaakt. Proximus heeft sinds april 2014 een contract met Apple, ook wat 4G betreft. Want ook de 4G-toegang voor klanten met een iPhone werd in ons land lange tijd exclusief voorbehouden aan Mobistar. Op 27 en 28 juni houdt Proximus speciale evenementen voor de lancering van de iPhone.