Unbrace werd opgericht in 2013 door Sven Huijbrechts en Olivier Malherbe. Zij richtten eerder ook hostingbedrijf ClearMedia op, dat drie jaar geleden nog werd overgenomen door Proximus.

Unbrace stelt 11 softwareontwikkelaars tewerk. De Belgische start-up ondersteunt bedrijven op hun digitale transformatietraject met op maat ontworpen apps. Unbrace werkte eerder al samen met Proximus, onder meer voor haar marktonderzoek gebaseerd op bewegingen van mobiele telefoons.

"Deze overname past perfect in de ambitie van Proximus om een leverancier van digitale diensten te worden voor zijn klanten en partners en versterkt de expertise van Proximus in het ontwikkelen van apps", klinkt het. Financiële details werden niet vrijgegeven.

Unbrace werd opgericht in 2013 door Sven Huijbrechts en Olivier Malherbe. Zij richtten eerder ook hostingbedrijf ClearMedia op, dat drie jaar geleden nog werd overgenomen door Proximus.Unbrace stelt 11 softwareontwikkelaars tewerk. De Belgische start-up ondersteunt bedrijven op hun digitale transformatietraject met op maat ontworpen apps. Unbrace werkte eerder al samen met Proximus, onder meer voor haar marktonderzoek gebaseerd op bewegingen van mobiele telefoons. "Deze overname past perfect in de ambitie van Proximus om een leverancier van digitale diensten te worden voor zijn klanten en partners en versterkt de expertise van Proximus in het ontwikkelen van apps", klinkt het. Financiële details werden niet vrijgegeven.