Het Franse bedrijf Publicis neemt, zoals verwacht, het Amerikaanse internetreclamebedrijf Razorfish over van Microsoft. Met de overname is 530 miljoen dollar (ongeveer 378 miljoen euro) gemoeid.

Publicis breidt bovendien zijn strategische alliantie met Microsoft uit. Microsoft krijgt, als gevolg van de transactie, 3 procent van het kapitaal van Publicis in handen en wordt een van de voornaamste aandeelhouders. De overname van Razorfish zal formeel worden beklonken "in de loop van het vierde kwartaal van 2009".

Razorfish werd in 1995 opgericht. Het bedrijf kwam in 2007 in handen van Microsoft en stelt 2.000 werknemers tewerk.

Bron: Belga

Het Franse bedrijf Publicis neemt, zoals verwacht, het Amerikaanse internetreclamebedrijf Razorfish over van Microsoft. Met de overname is 530 miljoen dollar (ongeveer 378 miljoen euro) gemoeid. Publicis breidt bovendien zijn strategische alliantie met Microsoft uit. Microsoft krijgt, als gevolg van de transactie, 3 procent van het kapitaal van Publicis in handen en wordt een van de voornaamste aandeelhouders. De overname van Razorfish zal formeel worden beklonken "in de loop van het vierde kwartaal van 2009". Razorfish werd in 1995 opgericht. Het bedrijf kwam in 2007 in handen van Microsoft en stelt 2.000 werknemers tewerk. Bron: Belga