Het Leuvense SpaceChecker, dat in 2006 werd overgenomen door Punch International, wordt door zijn moederbedrijf financieel bijgesprongen. Het krijgt een injectie van 5 miljoen euro.

Het bericht staat te lezen in Trends/Tendances. SpaceChecker, dat op satelliettechnologie gebaseerde totaaloplossingen bouwt voor tracking en tracing van goederen en voertuigen, werd in 2006 beschouwd als een veelbelovende overname. Het bedrijf maakte echter almaar meer verlies (in 2006 al 4,5 miljoen euro). Het personeel zakte van 25 naar 12 mensen. De omzet steeg wel tot 2,7 miljoen euro. Volgens Punch zullen de resultaten voor 2007 beter zijn. De 5 miljoen extra kapitaal moeten het bedrijf helemaal op de goeie weg helpen.

Het Leuvense SpaceChecker, dat in 2006 werd overgenomen door Punch International, wordt door zijn moederbedrijf financieel bijgesprongen. Het krijgt een injectie van 5 miljoen euro. Het bericht staat te lezen in Trends/Tendances. SpaceChecker, dat op satelliettechnologie gebaseerde totaaloplossingen bouwt voor tracking en tracing van goederen en voertuigen, werd in 2006 beschouwd als een veelbelovende overname. Het bedrijf maakte echter almaar meer verlies (in 2006 al 4,5 miljoen euro). Het personeel zakte van 25 naar 12 mensen. De omzet steeg wel tot 2,7 miljoen euro. Volgens Punch zullen de resultaten voor 2007 beter zijn. De 5 miljoen extra kapitaal moeten het bedrijf helemaal op de goeie weg helpen.