Het bestaande kapitaal wordt met twee miljoen euro opgetrokken. Het bedrag is hoofdzakelijk afkomstig van bestaande investeerders zoals het Gemme Frisius Fonds KU Leuven en business angel Marc Beuls. Ook Dr. Jan Schillebeeckx, cmo van Qaelum, investeert mee. Prof Dr. Frank Rademakers wordt lid van de raad van bestuur.

Qaelum focust zich op medische kwaliteitsmonitoring- en analyse. Het bedrijf is naar eigen zeggen marktleider in België en wil nu ook in het buitenland groeien. De twee miljoen euro moeten de sales- en managementstructuur versterken.

Qaelum bestaat sinds 2012 en is een spin-off van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven. Jurgen Jacobs is ceo van het bedrijf.

Het bestaande kapitaal wordt met twee miljoen euro opgetrokken. Het bedrag is hoofdzakelijk afkomstig van bestaande investeerders zoals het Gemme Frisius Fonds KU Leuven en business angel Marc Beuls. Ook Dr. Jan Schillebeeckx, cmo van Qaelum, investeert mee. Prof Dr. Frank Rademakers wordt lid van de raad van bestuur.Qaelum focust zich op medische kwaliteitsmonitoring- en analyse. Het bedrijf is naar eigen zeggen marktleider in België en wil nu ook in het buitenland groeien. De twee miljoen euro moeten de sales- en managementstructuur versterken.Qaelum bestaat sinds 2012 en is een spin-off van de Universitaire Ziekenhuizen Leuven. Jurgen Jacobs is ceo van het bedrijf.