Hij benadrukt dat hij nog geen nieuws heeft, maar zegt in een gesprek met zakenblad Fortune wel: ''Zulke zaken worden meestal buiten de rechter om geschikt. Er is geen reden waarom ik dat hier niet verwacht.''

Apple en Qualcomm hebben elkaar aangeklaagd. Apple vindt dat Qualcomm misbruik maakt van zijn dominante marktpositie, Qualcomm zegt dat Apple patenten schendt en zich niet houdt aan contracten. Ze proberen ook om toezichthouders zover te krijgen de ander aan te pakken.

Qualcomm, eigenaar van het Nederlandse NXP, heeft patenten op veel chiptechnologieën. Apple gebruikte die technologieën bijvoorbeeld in de iPhones. Qualcomm verdient veel geld met het verstrekken van zulke licenties.

Hij benadrukt dat hij nog geen nieuws heeft, maar zegt in een gesprek met zakenblad Fortune wel: ''Zulke zaken worden meestal buiten de rechter om geschikt. Er is geen reden waarom ik dat hier niet verwacht.''Apple en Qualcomm hebben elkaar aangeklaagd. Apple vindt dat Qualcomm misbruik maakt van zijn dominante marktpositie, Qualcomm zegt dat Apple patenten schendt en zich niet houdt aan contracten. Ze proberen ook om toezichthouders zover te krijgen de ander aan te pakken.Qualcomm, eigenaar van het Nederlandse NXP, heeft patenten op veel chiptechnologieën. Apple gebruikte die technologieën bijvoorbeeld in de iPhones. Qualcomm verdient veel geld met het verstrekken van zulke licenties.