Dat schrijft techsite Android Police. De site rapporteert over een console die wat lijkt op een telefoon maar, zoals de Switch, verwijderbare controllers heeft aan de zijkant. Het toestel zou op een Snapdragon-chip draaien en vermoedelijk werken als een soort gaming smartphone, gebaseerd op Android 12. Het toestel zou worden uitgerust met 5G, een gigantische batterij van 6.000mAh en mogelijk al volgend jaar op de markt komt.

Het gaat voor alle duidelijkheid om geruchten, gebaseerd op renders die door Android Police werden bekeken. Dat betekent dat het ook om een voorbeeldontwerp kan gaan, een soort sample dat Qualcomm uitgeeft om potentiële klanten de mogelijkheden van zijn chips te laten zien. Als het toestel uitkomt, zal Qualcomm in de komende maanden vermoedelijk meer informatie publiek maken.

Dat schrijft techsite Android Police. De site rapporteert over een console die wat lijkt op een telefoon maar, zoals de Switch, verwijderbare controllers heeft aan de zijkant. Het toestel zou op een Snapdragon-chip draaien en vermoedelijk werken als een soort gaming smartphone, gebaseerd op Android 12. Het toestel zou worden uitgerust met 5G, een gigantische batterij van 6.000mAh en mogelijk al volgend jaar op de markt komt.Het gaat voor alle duidelijkheid om geruchten, gebaseerd op renders die door Android Police werden bekeken. Dat betekent dat het ook om een voorbeeldontwerp kan gaan, een soort sample dat Qualcomm uitgeeft om potentiële klanten de mogelijkheden van zijn chips te laten zien. Als het toestel uitkomt, zal Qualcomm in de komende maanden vermoedelijk meer informatie publiek maken.