De Raad voor de Mededinging zal vandaag, in tegenstelling tot verwacht, geen uitspraak doen over de toelaatbaarheid van de overname van Scarlet Telecom door Belgacom. De beslissing is uitgesteld tot ten laatste 7 november.

Belgacom had na een ongunstig advies van de auditeur op 29 september nieuwe toegevingen overgemaakt aan de Raad voor de Mededinging. Die organiseerde daarop een rondvraag binnen de sector. Die reacties zijn nu gebundeld en, voor zover pertinent, doorgestuurd naar Belgacom, zegt adjunct-griffier Xavier Vercaemer van de Raad. "Om de rechten van de verdediging te respecteren." Het is nu wachten op de reactie van Belgacom. De termijn voor de uitspraak is daarom verlengd tot en met 7 november.

De Raad voor de Mededinging zal vandaag, in tegenstelling tot verwacht, geen uitspraak doen over de toelaatbaarheid van de overname van Scarlet Telecom door Belgacom. De beslissing is uitgesteld tot ten laatste 7 november. Belgacom had na een ongunstig advies van de auditeur op 29 september nieuwe toegevingen overgemaakt aan de Raad voor de Mededinging. Die organiseerde daarop een rondvraag binnen de sector. Die reacties zijn nu gebundeld en, voor zover pertinent, doorgestuurd naar Belgacom, zegt adjunct-griffier Xavier Vercaemer van de Raad. "Om de rechten van de verdediging te respecteren." Het is nu wachten op de reactie van Belgacom. De termijn voor de uitspraak is daarom verlengd tot en met 7 november.