Een speler van Grand Theft Auto IV is erin geslaagd om de code zo te wijzigen dat de wagens in het spel geen bandenweerstand meer hebben. Gevolg: een heel nieuw game met hilarische scènes.

Grand Theft Auto is een populair game, dat ook wel kritiek krijgt omdat het te geweldadig zou zijn. GTA IV wordt nog een flink stuk geweldadiger als je in het databestand handling.dat de waarde voor de bandenweerstand van elke wagen een negatief cijfer toekent (wijzig "wbias" tot een waarde -9).

Als je GTA IV vervolgens opnieuw opstart, vliegen de wagens je letterlijk om de oren. Een video op YouTube toont het resultaat.

Een speler van Grand Theft Auto IV is erin geslaagd om de code zo te wijzigen dat de wagens in het spel geen bandenweerstand meer hebben. Gevolg: een heel nieuw game met hilarische scènes. Grand Theft Auto is een populair game, dat ook wel kritiek krijgt omdat het te geweldadig zou zijn. GTA IV wordt nog een flink stuk geweldadiger als je in het databestand handling.dat de waarde voor de bandenweerstand van elke wagen een negatief cijfer toekent (wijzig "wbias" tot een waarde -9). Als je GTA IV vervolgens opnieuw opstart, vliegen de wagens je letterlijk om de oren. Een video op YouTube toont het resultaat.