Om dat doel te bereiken heeft Rackspace de voorbije tijd flink geïnvesteerd in de Benelux en de Nordics, en dan met name in de Professional Services-tak. 'Door die groei kunnen we klanten in deze regio's beter dan ooit ondersteunen met lokale experts', aldus Stam. 'We hebben het aantal teamleden vorig jaar verdubbeld en zullen ook in 2020 aan de groeiende vraag blijven voldoen.'

Rackspace telt wereldwijd zo'n zevenduizend werknemers met kennis op het gebied van applicaties, data, beveiliging, hybride clouds en multi-clouds. Naast het Benelux-hoofdkantoor in Nederland, heeft het bedrijf vestigingen in Australië, Dubai, Duitsland, India, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Om dat doel te bereiken heeft Rackspace de voorbije tijd flink geïnvesteerd in de Benelux en de Nordics, en dan met name in de Professional Services-tak. 'Door die groei kunnen we klanten in deze regio's beter dan ooit ondersteunen met lokale experts', aldus Stam. 'We hebben het aantal teamleden vorig jaar verdubbeld en zullen ook in 2020 aan de groeiende vraag blijven voldoen.'Rackspace telt wereldwijd zo'n zevenduizend werknemers met kennis op het gebied van applicaties, data, beveiliging, hybride clouds en multi-clouds. Naast het Benelux-hoofdkantoor in Nederland, heeft het bedrijf vestigingen in Australië, Dubai, Duitsland, India, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.In samenwerking met Dutch IT-channel.