Degens is momenteel COO bij Mobile Vikings en begint op 1 juni bij de Corda Campus, waar ook de operator haar kantoren heeft. Het bedrijventerrein, ook bekend als de voormalige Philipssite, is een dochter van de LRM group en telt momenteel negentig bedrijven, goed voor drieduizend werknemers.

Raf Degens is 42 en begon zijn carrièrre bij Arinso als IT-consulent. Later werd hij director van de consulting divisie bij Deloitte om in 2011 over te stappen naar Mobile Vikings. Op de campus volgt hij Yves Marchal op.

"De Corda Campus wil zich verder ontwikkelen als dé place-to-be voor ICT- , technologie- en dienstenbedrijven", zegt Raf Degens in een verklaring. "Mijn affiniteit met technologie en contacten binnen de sector zullen daarbij goed van pas komen. De Campus heeft al een fantastische eerste transformatie doorstaan, iets waar we echt trots op moeten zijn. Ik kijk er dan ook erg naar uit om nu de volgende doelstellingen mee te realiseren en op die manier deze mooie Campus sterker op de (inter)nationale kaart te prikken."

Degens is momenteel COO bij Mobile Vikings en begint op 1 juni bij de Corda Campus, waar ook de operator haar kantoren heeft. Het bedrijventerrein, ook bekend als de voormalige Philipssite, is een dochter van de LRM group en telt momenteel negentig bedrijven, goed voor drieduizend werknemers.Raf Degens is 42 en begon zijn carrièrre bij Arinso als IT-consulent. Later werd hij director van de consulting divisie bij Deloitte om in 2011 over te stappen naar Mobile Vikings. Op de campus volgt hij Yves Marchal op."De Corda Campus wil zich verder ontwikkelen als dé place-to-be voor ICT- , technologie- en dienstenbedrijven", zegt Raf Degens in een verklaring. "Mijn affiniteit met technologie en contacten binnen de sector zullen daarbij goed van pas komen. De Campus heeft al een fantastische eerste transformatie doorstaan, iets waar we echt trots op moeten zijn. Ik kijk er dan ook erg naar uit om nu de volgende doelstellingen mee te realiseren en op die manier deze mooie Campus sterker op de (inter)nationale kaart te prikken."