IT-dienstenverstrekker Rainbow ICT Services zal worden ontbonden. Die intentie maakte het college van zaakvoerders bekend.

Rainbow ICT Services is via een economisch samenwerkingsverband actief op de Belgische markt voor Dexia Insurance Belgium, de P&V Groep en Delta Lloyd Life. De 160 personeelsleden zullen toegewezen worden aan de verschillende partners.

Volgens Johan Dekens, directeur-generaal van Rainbow ICT Services "is de context die in 2000 aan de basis lag van de oprichting van ICT Services totaal veranderd". "De strategische wijzigingen en de nieuwe operationele context hebben de drie partners die in het college zetelen, ertoe aangezet zich voor de ontbinding uit te spreken", klinkt het.

Dexia Insurance Belgium vertrouwt haar IT-infrastructuur toe aan DTS, de IT-dienstenverstrekker van de Dexia Groep. De P&V Groep integreert alle IT-activiteiten opnieuw binnen zijn eigen IT-departement en Delta Lloyd Life tenslotte neemt intern een deel van de activiteiten over en zoekt een outsourcingpartner voor het andere deel.

Bron: Belga

IT-dienstenverstrekker Rainbow ICT Services zal worden ontbonden. Die intentie maakte het college van zaakvoerders bekend. Rainbow ICT Services is via een economisch samenwerkingsverband actief op de Belgische markt voor Dexia Insurance Belgium, de P&V Groep en Delta Lloyd Life. De 160 personeelsleden zullen toegewezen worden aan de verschillende partners. Volgens Johan Dekens, directeur-generaal van Rainbow ICT Services "is de context die in 2000 aan de basis lag van de oprichting van ICT Services totaal veranderd". "De strategische wijzigingen en de nieuwe operationele context hebben de drie partners die in het college zetelen, ertoe aangezet zich voor de ontbinding uit te spreken", klinkt het. Dexia Insurance Belgium vertrouwt haar IT-infrastructuur toe aan DTS, de IT-dienstenverstrekker van de Dexia Groep. De P&V Groep integreert alle IT-activiteiten opnieuw binnen zijn eigen IT-departement en Delta Lloyd Life tenslotte neemt intern een deel van de activiteiten over en zoekt een outsourcingpartner voor het andere deel. Bron: Belga