Netwerkreus Cisco schakelt rekruteerder Randstad Professionals in om specialisten in Cisco-technologie te selecteren, te rekruteren en op te leiden. Die kunnen na hun opleiding dan aan de slag bij een Cisco-partner.

"Door de convergentie van informatica en telefonie moeten informaticadienstenleveranciers meer gespecialiseerde netwerkkennis in huis halen", zegt Dominique Vanhamme, Head of Unified Channels bij Cisco, in een persbericht. "Via het Partner Talent Program kunnen onze partners de begeerde projectingenieurs hiervoor gemakkelijker en sneller aanwerven."

Randstad Professionals zal voor Cisco de kandidaten zoeken. Na een grondige analyse van de behoeftes van de partners, zal Randstad Professionals de geschikte profielen selecteren en vervolgens opleiden. Na de opleiding kunnen de kandidaten terecht bij één van de partners van Cisco.

Voor de opleidingen werken de twee ondernemingen samen met it-opleidingsbedrijf Fast Lane. De geselecteerde deelnemers krijgen eerst theorieles, waarna ze praktijkervaring opdoen bij de partner waar ze na hun opleiding definitief aan de slag zullen gaan. Na het opleidingstraject van ongeveer 50 dagen mogen de kandidaten zich Cisco Certified Voice Professional (CCVP) noemen. In 2008 zeggen Cisco en Randstad Professionals naast technische ook commerciële netwerkspecialisten te willen opleiden.

Netwerkreus Cisco schakelt rekruteerder Randstad Professionals in om specialisten in Cisco-technologie te selecteren, te rekruteren en op te leiden. Die kunnen na hun opleiding dan aan de slag bij een Cisco-partner. "Door de convergentie van informatica en telefonie moeten informaticadienstenleveranciers meer gespecialiseerde netwerkkennis in huis halen", zegt Dominique Vanhamme, Head of Unified Channels bij Cisco, in een persbericht. "Via het Partner Talent Program kunnen onze partners de begeerde projectingenieurs hiervoor gemakkelijker en sneller aanwerven." Randstad Professionals zal voor Cisco de kandidaten zoeken. Na een grondige analyse van de behoeftes van de partners, zal Randstad Professionals de geschikte profielen selecteren en vervolgens opleiden. Na de opleiding kunnen de kandidaten terecht bij één van de partners van Cisco. Voor de opleidingen werken de twee ondernemingen samen met it-opleidingsbedrijf Fast Lane. De geselecteerde deelnemers krijgen eerst theorieles, waarna ze praktijkervaring opdoen bij de partner waar ze na hun opleiding definitief aan de slag zullen gaan. Na het opleidingstraject van ongeveer 50 dagen mogen de kandidaten zich Cisco Certified Voice Professional (CCVP) noemen. In 2008 zeggen Cisco en Randstad Professionals naast technische ook commerciële netwerkspecialisten te willen opleiden.