Didier Bellens werd vrijdag door de regering zonder ontslagpremie aan de deur gezet bij Belgacom, wegens verschillende incidenten zoals het op de korrel nemen van de Belgische staat en premier Elio Di Rupo.

De tijdelijke opvolgers zijn nu door de raad van bestuur van Belgacom aangeduid: Ray Stewart, CFO en Executive Vice President Finance, en Stefaan De Clerck, voorzitter van de raad van bestuur, nemen de taken van Bellens over tot de federale regering een definitieve opvolger heeft aangeduid.

Stewart werd eerder al getipt als de gedoodverfde interim-opvolger van Bellens. De Amerikaan is al sinds 1996 de financiële topman van Belgacom en was ook even ceo ad interim toen John Goossens in 2002 overleed.

Didier Bellens werd vrijdag door de regering zonder ontslagpremie aan de deur gezet bij Belgacom, wegens verschillende incidenten zoals het op de korrel nemen van de Belgische staat en premier Elio Di Rupo. De tijdelijke opvolgers zijn nu door de raad van bestuur van Belgacom aangeduid: Ray Stewart, CFO en Executive Vice President Finance, en Stefaan De Clerck, voorzitter van de raad van bestuur, nemen de taken van Bellens over tot de federale regering een definitieve opvolger heeft aangeduid. Stewart werd eerder al getipt als de gedoodverfde interim-opvolger van Bellens. De Amerikaan is al sinds 1996 de financiële topman van Belgacom en was ook even ceo ad interim toen John Goossens in 2002 overleed.