RealDolmen tekende tijdens de eerste zes maanden van dit jaar (eindigend in september) een verlies op van 1,7 miljoen euro. De omzet daalde met 15 procent.

"De resultaten zijn slecht", geeft ceo Bruno Segers toe in een videoboodschap die op YouTube geplaatst is. Infrastructuurproducten zijn zwaar getroffen met een daling van -26 procent. Projecten worden nog steeds uitgesteld wat een grote impact heeft op de verkoop van servers. De diensten gingen er met 11 procent op achteruit.

De omzet tijdens de eerste zes maanden bedroeg in totaal 111 miljoen euro, maar tekende een verlies op van 1,7 miljoen euro. RealDolmen verwacht ook in de de tweede helft van dit jaar moeilijke marktomstandigheden.

RealDolmen tekende tijdens de eerste zes maanden van dit jaar (eindigend in september) een verlies op van 1,7 miljoen euro. De omzet daalde met 15 procent. "De resultaten zijn slecht", geeft ceo Bruno Segers toe in een videoboodschap die op YouTube geplaatst is. Infrastructuurproducten zijn zwaar getroffen met een daling van -26 procent. Projecten worden nog steeds uitgesteld wat een grote impact heeft op de verkoop van servers. De diensten gingen er met 11 procent op achteruit. De omzet tijdens de eerste zes maanden bedroeg in totaal 111 miljoen euro, maar tekende een verlies op van 1,7 miljoen euro. RealDolmen verwacht ook in de de tweede helft van dit jaar moeilijke marktomstandigheden.