Clear2Pay-ceo Michel Akkermans wordt de nieuwe voorzitter van ict-dienstenbedrijf RealDolmen.

Michel Akkermans volgt Ashley W. Abdo van The Gores Group op. "Door zijn beroepservaring en bestuursmandaten heeft hij een zeer brede ervaring in ict, software en it-dienstverlening", stelt RealDolmen-ceo Bruno Segers in een persbericht. "Hij is een succesvol ondernemer die ook beslagen is op het vlak van organisatie en bestuur van bedrijven. Last but not least is hij een van die witte raven die als Belgische ondernemers van een nieuwe generatie hun waarde op lokaal en internationaal vlak hebben bewezen. Wij geloven ten stelligste dat hij zal helpen onze ambitie waar te maken om als single source ict-dienstverlener voor grote plaatselijke ondernemingen en de overheidsector het lokale referentiebedrijf te worden in de Benelux en Frankrijk."

Akkermans is vandaag ceo van Clear2Pay, dat softwareoplossingen voor de financiële sector bouwt. Akkermans, van opleiding burgerlijk ingenieur en economist, is al ruim 20 jaar actief in die sector. Hij richtte in 1989 FICS op dat 10 jaar later met enkele andere bedrijven fuseerde tot 's werelds grootste internetbankingbedrijf S1.

Naast zijn rol als ceo bij Clear2Pay is Akkermans ook al bestuurder bij de beursgenoteerde privak Quest for Growth, bij ict-dienstenbedrijf Approach, bij de start-up Enqio en bij Agfa-Gevaert Groep. Hij was ook bestuurder bij Gemplus (nu Gemalto) dat op Euronext staat genoteerd, bij Capco en bij het Amerikaanse bedrijf Proficient. Akkermans adviseert verder venture capital en private equityfondsen zoals GIMV ICT, Big Bang Ventures en Hummingbird.

Clear2Pay-ceo Michel Akkermans wordt de nieuwe voorzitter van ict-dienstenbedrijf RealDolmen. Michel Akkermans volgt Ashley W. Abdo van The Gores Group op. "Door zijn beroepservaring en bestuursmandaten heeft hij een zeer brede ervaring in ict, software en it-dienstverlening", stelt RealDolmen-ceo Bruno Segers in een persbericht. "Hij is een succesvol ondernemer die ook beslagen is op het vlak van organisatie en bestuur van bedrijven. Last but not least is hij een van die witte raven die als Belgische ondernemers van een nieuwe generatie hun waarde op lokaal en internationaal vlak hebben bewezen. Wij geloven ten stelligste dat hij zal helpen onze ambitie waar te maken om als single source ict-dienstverlener voor grote plaatselijke ondernemingen en de overheidsector het lokale referentiebedrijf te worden in de Benelux en Frankrijk." Akkermans is vandaag ceo van Clear2Pay, dat softwareoplossingen voor de financiële sector bouwt. Akkermans, van opleiding burgerlijk ingenieur en economist, is al ruim 20 jaar actief in die sector. Hij richtte in 1989 FICS op dat 10 jaar later met enkele andere bedrijven fuseerde tot 's werelds grootste internetbankingbedrijf S1. Naast zijn rol als ceo bij Clear2Pay is Akkermans ook al bestuurder bij de beursgenoteerde privak Quest for Growth, bij ict-dienstenbedrijf Approach, bij de start-up Enqio en bij Agfa-Gevaert Groep. Hij was ook bestuurder bij Gemplus (nu Gemalto) dat op Euronext staat genoteerd, bij Capco en bij het Amerikaanse bedrijf Proficient. Akkermans adviseert verder venture capital en private equityfondsen zoals GIMV ICT, Big Bang Ventures en Hummingbird.