RealDolmen heeft de dienstenafdeling van Compuware overgenomen. Het gaat om 13 medewerkers gespecialiseerd in Java en .Net technologie. Voor Compuware, dat zich steeds meer toegelegt op monitoring van applicaties, behoort deze afdeling niet meer tot de focus van het bedrijf. RealDolmen, dat hard op zoek is naar specialisten in deze technologie, doet een goede zaak. Hoeveel het betaald heeft voor deze overname is echter niet bekend gemaakt.

RealDolmen biedt werk aan 1.800 medewerkers. In het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar, kon het ruim een kwart meer omzet halen, vooral dank zij twee grote contracten in de infrastructuur-divisie. Het gaat om mainframe-oplossingen voor Honda en Colruyt, vertelt ceo Bruno Segers aan Trends.

RealDolmen heeft de dienstenafdeling van Compuware overgenomen. Het gaat om 13 medewerkers gespecialiseerd in Java en .Net technologie. Voor Compuware, dat zich steeds meer toegelegt op monitoring van applicaties, behoort deze afdeling niet meer tot de focus van het bedrijf. RealDolmen, dat hard op zoek is naar specialisten in deze technologie, doet een goede zaak. Hoeveel het betaald heeft voor deze overname is echter niet bekend gemaakt. RealDolmen biedt werk aan 1.800 medewerkers. In het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar, kon het ruim een kwart meer omzet halen, vooral dank zij twee grote contracten in de infrastructuur-divisie. Het gaat om mainframe-oplossingen voor Honda en Colruyt, vertelt ceo Bruno Segers aan Trends.