Record Bank heeft pas een mobiele app 'Record Bank Mobile' gelanceerd, in het verlengde van de Record@Home pc-banking producten die bedoeld zijn voor tablets en smartphones.

Volledig volgens de strategie van Record Bank - eenvoud, veiligheid en transparantie - laat de nieuwe app je toe om je saldo te raadplegen en enkele bewerkingen te doen zoals geld overschrijven tussen Record-rekeningen en naar geregistreerde begunstigden. Wat opvalt is de brede samenwerking met de core-diensten van de bancaire software Thaler van Callataÿ & Wouters (ondertussen Sopra Banking), overigens ook partner voor de ontwikkeling, en het feit dat het om een hybride model gaat (iOS en Android, html5-ready) met dynamische download-mechanismen. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play.

Record Bank heeft pas een mobiele app 'Record Bank Mobile' gelanceerd, in het verlengde van de Record@Home pc-banking producten die bedoeld zijn voor tablets en smartphones. Volledig volgens de strategie van Record Bank - eenvoud, veiligheid en transparantie - laat de nieuwe app je toe om je saldo te raadplegen en enkele bewerkingen te doen zoals geld overschrijven tussen Record-rekeningen en naar geregistreerde begunstigden. Wat opvalt is de brede samenwerking met de core-diensten van de bancaire software Thaler van Callataÿ & Wouters (ondertussen Sopra Banking), overigens ook partner voor de ontwikkeling, en het feit dat het om een hybride model gaat (iOS en Android, html5-ready) met dynamische download-mechanismen. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play.