In het vierde kwartaal van vorig jaar gingen nog eens 118 Belgische it-bedrijven overkop. Dat is nog net iets meer dan het in het rampzalige eerste kwartaal.

In totaal hebben 413 it-ondernemingen het faillissement aangevraagd. Het gaat om 41 zelfstandigen, 271 bvba's en 57 nv's. Dat blijkt uit cijfers van B-Information.

Gefaalde ondernemingen met de meeste werknemers zijn onder andere Westcoast uit Lint, Webberid uit Meise, T&BM uit Willebroek, Systems Services Invest uit Tubeke en Alterface uit Mont-Saint-Guibert. Hoeveel werknemers precies hun job verloren, is niet af te leiden uit de cijfers.


Het financiële onderzoeksbureau B-Information werd vorig jaar overgenomen door de Roularta-afdeling Trends Top.

In het vierde kwartaal van vorig jaar gingen nog eens 118 Belgische it-bedrijven overkop. Dat is nog net iets meer dan het in het rampzalige eerste kwartaal.In totaal hebben 413 it-ondernemingen het faillissement aangevraagd. Het gaat om 41 zelfstandigen, 271 bvba's en 57 nv's. Dat blijkt uit cijfers van B-Information. Gefaalde ondernemingen met de meeste werknemers zijn onder andere Westcoast uit Lint, Webberid uit Meise, T&BM uit Willebroek, Systems Services Invest uit Tubeke en Alterface uit Mont-Saint-Guibert. Hoeveel werknemers precies hun job verloren, is niet af te leiden uit de cijfers. Het financiële onderzoeksbureau B-Information werd vorig jaar overgenomen door de Roularta-afdeling Trends Top.