De strategische samenwerking richt zich in een eerste fase enkel op de VS waarbij Samsung's mobiele portfolio wordt gecombineerd met Red hat's open source middleware, mobiele- en cloudtechnologie. Daarbij willen ze vooral bedrijven bedienen met een mobile first-strategie.

De samenwerking steunt op vier punten: Bedrijfsapplicaties voor onder meer BI, workforce management, facturering en andere aspecten waarbij applicaties ofwel op Android of op een ander besturingssysteem via het Red hat Mobile Application Platform draaien en integreerbaar zijn met de back-end.

Verder komt er een ecosysteem voor ontwikkelaars, leveren beiden ondersteuning voor het Red Hat Mobile Application Platform en komt er een zakelijke samenwerking tussen beiden om naar de markt te stappen met gezamelijke oplossingen.

De strategische samenwerking richt zich in een eerste fase enkel op de VS waarbij Samsung's mobiele portfolio wordt gecombineerd met Red hat's open source middleware, mobiele- en cloudtechnologie. Daarbij willen ze vooral bedrijven bedienen met een mobile first-strategie.De samenwerking steunt op vier punten: Bedrijfsapplicaties voor onder meer BI, workforce management, facturering en andere aspecten waarbij applicaties ofwel op Android of op een ander besturingssysteem via het Red hat Mobile Application Platform draaien en integreerbaar zijn met de back-end.Verder komt er een ecosysteem voor ontwikkelaars, leveren beiden ondersteuning voor het Red Hat Mobile Application Platform en komt er een zakelijke samenwerking tussen beiden om naar de markt te stappen met gezamelijke oplossingen.