StackRox bestaat sinds 2014 en wordt geleid door Kama Shah. 2,5 jaar geleden maakte het bedrijf de strategische keuze om zich exclusief op Kubernetes toe te leggen, met een omvorming van haar product om volledig Kubernetes native te zijn.

Het bedrijf legt zich toe op het beveiligen van containers binnen het open source container orchestratiesysteem Kubernetes. Het ondersteunt daarbij verschillende platformen. Door de overname zal de technologie worden geïntegreerd in Red Hat's eigen OpenShift Platform. Wat dit betekent voor de ondersteuning voor andere platform is nog niet duidelijk.

Red Hat, sinds enkele jaren een dochter van IBM, maakt niet bekend hoeveel het betaalt voor de overname. Volgens Crunchbase haalde het bedrijf de afgelopen jaren wel zo'n 65,5 miljoen dollar aan investeringen op.

StackRox bestaat sinds 2014 en wordt geleid door Kama Shah. 2,5 jaar geleden maakte het bedrijf de strategische keuze om zich exclusief op Kubernetes toe te leggen, met een omvorming van haar product om volledig Kubernetes native te zijn.Het bedrijf legt zich toe op het beveiligen van containers binnen het open source container orchestratiesysteem Kubernetes. Het ondersteunt daarbij verschillende platformen. Door de overname zal de technologie worden geïntegreerd in Red Hat's eigen OpenShift Platform. Wat dit betekent voor de ondersteuning voor andere platform is nog niet duidelijk.Red Hat, sinds enkele jaren een dochter van IBM, maakt niet bekend hoeveel het betaalt voor de overname. Volgens Crunchbase haalde het bedrijf de afgelopen jaren wel zo'n 65,5 miljoen dollar aan investeringen op.