Stef Schampaert (ex-Commvault en Netapp), en Luc Van Overmeiren (ex-Oracle) gaan op termijn de leiding van het Belgische kantoor overnemen. Schampaert is daarbij sales manager Belux. Van Overmeiren wordt binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor Alliances & Channel.

De afgelopen jaar werd het bedrijf in ons land geleid door de Nederlander Dick Lans, maar de omzet in ons land groeit en zo is het tijd om naar een nieuwe structuur te evolueren. "We hebben hier groeicijfers van veertig procent, dat is hoger dan in Emea of wereldwijd, dus het gaat goed", zegt Lans aan Data News.

Red Hat groeide in ons land de afgelopen twee jaar van 4-5 werknemers naar tien mensen. "We groeien evenredig met de omzet, dus binnen een half jaar komen er daar nog eens vijf bij", zegt Lans. Het softwarebedrijf is al enkele jaren actief in ons land. Tot april opereerde het bedrijf vanuit Antwerpen. Intussen is het bedrijf verhuisd naar Diegem.

In Data News van 20 November kan je het volledige gesprek met Dick Lans over Red Hat lezen.

Stef Schampaert (ex-Commvault en Netapp), en Luc Van Overmeiren (ex-Oracle) gaan op termijn de leiding van het Belgische kantoor overnemen. Schampaert is daarbij sales manager Belux. Van Overmeiren wordt binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor Alliances & Channel.De afgelopen jaar werd het bedrijf in ons land geleid door de Nederlander Dick Lans, maar de omzet in ons land groeit en zo is het tijd om naar een nieuwe structuur te evolueren. "We hebben hier groeicijfers van veertig procent, dat is hoger dan in Emea of wereldwijd, dus het gaat goed", zegt Lans aan Data News.Red Hat groeide in ons land de afgelopen twee jaar van 4-5 werknemers naar tien mensen. "We groeien evenredig met de omzet, dus binnen een half jaar komen er daar nog eens vijf bij", zegt Lans. Het softwarebedrijf is al enkele jaren actief in ons land. Tot april opereerde het bedrijf vanuit Antwerpen. Intussen is het bedrijf verhuisd naar Diegem.In Data News van 20 November kan je het volledige gesprek met Dick Lans over Red Hat lezen.