Red Hat verlengt de 'productlifecycle' van Enterprise Linux 5 en 6 tot 10 jaar.

Naarmate open source besturingssystemen als Linux meer worden ingezet op servers met bedrijfskritieke toepassingen, moeten ze zich ook aanpassen aan de verwachtingen in de bedrijfswereld.

Daarom kondigt Red Hat aan dat de levenscyclus van Enterprise Linux 5 en 6 wordt verlengd van 7 tot 10 jaar. Het bedrijf wil zo de klanten helpen bij de langetermijnplanning van hun strategische systemen, met producten met een lange stabiliteit voor gecertifieerde hardwareplatformen.

Red Hat verlengt de 'productlifecycle' van Enterprise Linux 5 en 6 tot 10 jaar. Naarmate open source besturingssystemen als Linux meer worden ingezet op servers met bedrijfskritieke toepassingen, moeten ze zich ook aanpassen aan de verwachtingen in de bedrijfswereld. Daarom kondigt Red Hat aan dat de levenscyclus van Enterprise Linux 5 en 6 wordt verlengd van 7 tot 10 jaar. Het bedrijf wil zo de klanten helpen bij de langetermijnplanning van hun strategische systemen, met producten met een lange stabiliteit voor gecertifieerde hardwareplatformen.