Voor de website bestaan al enkele jaren officieuze apps en in 2014 kocht Reddit zelf al de Alien Blue app. Die bleef nadien gewoon bestaan maar wordt nu vervangen door een officiële Reddit app met een aangepast design.

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en wordt geleidelijk uitgerold. Je kan commentaren open- of dichtklappen, je eigen berichten en reacties nakijken en thema's instellen. De makers benadrukken dat dit de basisfunctionaliteiten zijn, maar het is de bedoeling om de app nadien verder uit te breiden.

Voor de website bestaan al enkele jaren officieuze apps en in 2014 kocht Reddit zelf al de Alien Blue app. Die bleef nadien gewoon bestaan maar wordt nu vervangen door een officiële Reddit app met een aangepast design.De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en wordt geleidelijk uitgerold. Je kan commentaren open- of dichtklappen, je eigen berichten en reacties nakijken en thema's instellen. De makers benadrukken dat dit de basisfunctionaliteiten zijn, maar het is de bedoeling om de app nadien verder uit te breiden.