De 55-jarige Vollero heeft eerder als financiële topman gewerkt voor onder meer spellenfabrikant Mattel, het moederbedrijf van Snapchat en een beveiligingsbedrijf.

Volgens Huffman heeft Reddit nog geen specifieke plannen voor wanneer het naar de beurs wil gaan, maar is het vijftienjarige bedrijf wel bezig met de voorbereidingen. Reddit heeft meer dan 52 miljoen bezoekers per dag en bestaat uit meer dan honderdduizend fora waar wordt gesproken over onder meer technologie, media, lifestyle, politiek en de actualiteit.

De 55-jarige Vollero heeft eerder als financiële topman gewerkt voor onder meer spellenfabrikant Mattel, het moederbedrijf van Snapchat en een beveiligingsbedrijf.Volgens Huffman heeft Reddit nog geen specifieke plannen voor wanneer het naar de beurs wil gaan, maar is het vijftienjarige bedrijf wel bezig met de voorbereidingen. Reddit heeft meer dan 52 miljoen bezoekers per dag en bestaat uit meer dan honderdduizend fora waar wordt gesproken over onder meer technologie, media, lifestyle, politiek en de actualiteit.